Τα προϊόντα μας

-Σταθερή  Ποιότητα Ωρίμανσης των Μπανανών

Εχοντας επενδύσει σε υπερσύγχρονη τεχνολογία οπου ο ελεγχος ωρίμανσηςς ειναι αυτόματος μέσω ειδικού λογισμικού εγκεκριμένου από τις παραγωγούς εταιρείες ,το αποτελεσμα ειναι ο πλήρης ελεγχος των συνθηκών ανα στάδιο ωρίμανσης των μπανανών,και την εγγυημένη σταθερή Ανώτερη ποιότητα παραγωγής .

 s CHIQUITA Α Α4

-Βιολογική Μπανάνα

Η ωρίμανση της Βιολογικής Μπανάνας απαιτεί μία σοβαρή εξειδίκευση και Τεχνογνωσία,στοιχεία τα οποία η εταιρεία και οι εμπειροι ανθρωποί της κατέχουν αριστα. Αυτή η ιδιαιτερότητα μας εχει καθιερώσει στο δύσκολο και ακρως ανταγωνιστικό χώρο της εμπορίας των Βιολογικών Μπανανών

-Εισαγωγή-Εμπορία Αλλων Προιόντων

Η εταιρεία πλεον των Μπανανών, εισάγει και διαθέτει στήν Ελληνική αγορά για ολη την διάρκεια του ετους Σκόρδα Χύμα και συσκευασμένα, Μονόσκορδα συσκευασμένα,και Πιπερόριζα (Ginger),ενώ εποχιακά εισάγει Αχλάδια, Λεμόνια ,Κάστανα.

Χώρες εισαγωγής Ιταλία,Ισπανία,Αργεντινή,Χιλή,Εκουαντόρ,Μεξικό,Κόστα Ρίκα,Νότια Αφρική,Κίνα Τέλος εμπορεύεται και πλήθος Εγχώριων Οπωροκηπευτικών προιόντων.

ginger-root-111011-02

-Βασικά Προιόντα  Μπανάνες  & Σκόρδα

Η οικονομική εξέλιξη της PLANETFRUITS ΕΠΕ στηρίζεται πανω σε δύο προιοντικούς αξονες .

Την Εισαγωγή ,Ωρίμανση και Εμπορία Μπανανών (400.000 κιβώτια),και την Εισαγωγή και Εμπορία Σκόρδων (2000 τόννους) ανά ετος .Τα δύο αυτά προιόντα,στα οποία και εχει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία αποτελούν το 80% του τζίρου της .